Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om AIF Barrikaden Senior Herrar

Följ

Senior Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Tabell
Lag M V O F P
1 Hyllie IK 12 11 0 1 33
2 Lilla Torg FF 12 8 0 4 24
3 Vellinge IF 11 7 1 3 22
4 Vellinge FF 12 6 2 4 20
5 AIF Barrikaden 12 4 1 7 13
6 KSF Kosova IF 11 2 0 9 6
7 Oxie SK 12 1 0 11 3

Match

KSF Kosova IF

2 - 4
Rosengård Norra IP
23 september 2016
19:00

AIF Barrikaden

Referat

Referat: KSF Kosova IF - AIF Barrikaden

Startelva: Daniel – Eshagh, Albin, Paa, Marcus – Jamal, Björn, Sosa, Josef – Mohamed – Amine

Avbytare var Hisham som kom in som högerback efter halvtidsvilan men sedan efter 20 min flyttades upp som vänster yttermittfältare, Medhat Mansour (J-lagsspelare som nu gjorde sin första match som seniorlagsspelare) och Erik Permlid (första matchen för oss efter en ohyggligt lång skadeperiod som han delvis ägnat åt att vara en av tränarna för vårt juniorlag).

Vi hade revansch att fordra från matchen i våras där vi trots en sällan skådad överlägsenhet såväl spel- som chansmässigt lyckades förlora med 2-1 men efter första halvlek befarade man en lightversion av den där matchen. Då ledde nämligen Kosova med 2-0 efter två avslut på mål medan vi förde spelet mest hela tiden.

Vi hade väldigt mycket boll men fick med tanke på det ut väldigt lite chansmässigt. Vi hade en del bra intentioner t.ex. när Jamal tog många fina löpningar på kanten och ofta tog sig ner nästan till kortlinjen men där inläggen aldrig riktigt nåddes av någon av våra spelare även om det var ytterligt nära att en boll kunnat slås i öppet mål i den 20:e min. Vi sköt ovanligt mycket långskott men nästan alla var direkt usla. Undantaget var när Amine hade ett skott i ribban och där Josef dessutom höll sig framme på returen men hans skott mycket skickligt räddades av målvakten till hörna.

Kosova gjorde alltså två mål trots ytterligt få organiserade anfall och bara 4 avslut totalt i denna halvlek. Det första var dessutom turligt när en frispark i den 15:e min tog i muren och gjorde det omöjligt för Daniel att nå bollen. Det andra kom i den 40:e min på ett skott från högerkanten sedan målgöraren med en enorm speed sprungit från alla motståndare med bollen nästan klistrad vid fötterna – en bra soloprestation!

Den här gången skulle dock rättvisa skipas. Vi började andra halvlek virvlande och innan ett Kosova som verkade helt tagna på sängen av vår plötsliga effektivitet hunnit vakna stod det 4-2 till oss – ett resultat som skulle visa sig bli slutresultat. Det hade då bara gått knappt 12 min av halvleken! Alla målen föregicks av fina kombinationer och frispelningar med distinkta avslut. Vid det fjärde hade dock målskytten Josef lite tur när hans skott i relativt sakta mak studsade in via stolpen sedan målvakten varit på den. Det första målet gjorde av Björn på passning från Jamal , det andra av Amine på inlägg från Josef, det tredje av Josef på passning från Mohamed. På det ovannämnda fjärde var det Jamal som stod för ännu en assist. Mitt i denna vår framstormning hade Kosova ett jätteläge att kvittera till 3-3 men Daniel gjorde en strålande reflexräddning till hörna.

Efter detta hände väldigt lite noterbart. Utöver ett missat sololäge från vår sida i den 81:a min fanns det inte en enda klar målchans. Vi hade fortsatt mest boll även om Kosova fick till ett lite bättre men i slutändan ofarligt anfallsspel nu när man satsade allt framåt. Vi fortsatte skjuta rätt mycket från distans och nu var såväl Erik (?) som Paa nära att nå krysset men där bollen smet något utanför/över detsamma.

Totalt sett gjorde vi en rätt bra insats som resulterade i en synnerligen rättvis seger mot ett i och för sig dåligt motstånd. Vi kombinerade ofta bra på mittfältet och en bit in på Kosovas planhalva men ofta blev spelet alldeles för plottrigt. Det mest positiva i vårt spel var att våra kantspelare såväl på mittfältet som i backlinjen tog ständiga långlöpningar även om det i Marcus fall otacksamt nog nästan aldrig ledde till att han fick bollen (en särskild eloge till Marcus över att han inte klagade över detsamma trots att det vore väldigt begripligt). Roligt var det att se att Eshagh åter gjorde en stabil insats när han fick chansen på seniornivå och att en rätt otränad Jamal gjorde en åtminstone för referenten sensationellt bra insats.

Statistik: Hörnor: 7-2 Avslut på mål: 8-4 Avslut utanför: 16-2
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Josef Al-Bayati 1 2 1 0 0 0
Björn Magnusson 1 1 0 0 0 0
Mohamed "Amine" Djellouli 1 1 0 0 0 0
Jamal Yusef 1 0 2 0 0 0
Mohamed El Qutt 1 0 1 0 0 0
Erik Permlid 1 0 0 0 0 0
Eshagh Ahmedi 1 0 0 0 0 0
Hicham Acharrat 1 0 0 0 0 0
Marcus Schröder 1 0 0 1 0 0
Medhat Mansour 1 0 0 0 0 0
Paa Kwesi Essuman 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Daniel Holmberg 1 0 0 0 2 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng

Andra möten i serien

sön 12 jun 2016, 12:00 AIF Barrikaden - KSF Kosova IF 1 - 2